2017-04-08 09:10:25• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Szerencsés napja lesz

Napi horoszkóp április 8-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Szűz jegyében áll, ez szerencséssé teszi. Eljuthat egy olyan előadásra, koncertre, amire már nagyon régen vágyott. Szívügyekben egyedül kell döntenie, ezúttal ne hallgasson a barátaira! A sokféle vélemény amúgy is csak elbizonytalanítaná...

Bika: IV. 20. - V. 20.
Társasági élete felpezsdül, nyugtalan, programokkal teli napra, hétvégére számíthat. Pedig közben valamire nagyon kellene készülnie: tanulásra, vagy épp a gyermekei iskoláztatására. Ön ügyes, mindenre talál megoldást!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A pihenésen kívül most sajnos időt kell szánnia néhány kellemetlen feladatra is. Főleg a pénzügyeit kellene végiggondolnia – rendszerezze a csekkeket, számlákat, írja fel a várható költségeket. Sajnos a közeljövőben váratlan kiadása is adódhat, ezért jó lenne, ha egy kisebb összeget tartalékolna.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Szűz jegyében áll, az ön tágabb családját jelző sorsterületen. Lehetséges, hogy egyik programját meghiúsítja a rokonok váratlan látogatása. Ne morgolódjon, inkább örüljön a meglepetésnek! Töltsön velük el egy szép délutánt!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Ma egy olyan ember érdeklődésének a középpontjába kerülhet, akitől pedig szívesen távol tartaná magát. Ne mondjon azonnal nemet, mert az illető valóban jó szándékkal közelít. És még az ön véleménye is megváltozhat róla.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Váratlan vallomásban lehet része ma. Valaki meglepő érzelmességgel és egy kedves gesztussal fordul ön felé, és ezzel örömtelivé teszi az egész napját! Az estét töltse társaságban, remekül fog szórakozni.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A mai nap eseményei elgondolkodásra késztetik, talán át is kell értékelnie a közelmúlt történéseit. A barátai körében jut egy hír a tudomására, ami egészen megdöbbenti. Azért legyen óvatos, járjon utána alaposan, valóban igaz-e a dolog.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Hiába a hétvége, rengeteg feladat és program várja ma. Délutánra már úgy érzi, mintha kifacsarták volna… Töltse az estét otthon, nyugalomban, és vasárnapra csak pihentető programokat szervezzen!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Régóta halogatott valamit, aminek végre a végére járhat. A megoldás talán egyszerűbb és kézenfekvőbb is, mint remélte volna. A megtalálásában egy rokona, talán a testvére is a segítségére lehet ma.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Szűz jegyében áll, a Mars és a Plútó trigonjában. A magánéletében kedvező változásra számíthat. Hosszú idő után rátalálhat önre a szerelem. Ez akkor is így van, ha már van társa: ez esetben vele találhatnak újra egymásra!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Egy régi barátságot szeretne feleleveníteni, de mikor összejön a várva várt találkozó, csalódást érezhet. Talán rá kell döbbennie, hogy nem tudják már áthidalni az időközben eltelt éveket. Azért legyen kedves és megértő, jobb békében elválni egymástól!

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Szűz jegyében áll, önnek pedig szerencsés napja lesz. A mai nap örömhírrel kezdődik, és amiben eddig bizonytalannak érezte magát, abban most végre bizonyosságra lelhet. Minden nehézség ellenére kezdenek jól alakulni a dolgai...

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: